Välkommen till
Bygg & Interiör Ale AB

Totalentreprenad Landvetter

Behöver ni hjälp med en totalentreprenad i Landvetter med omnejd har ni kommit helt rätt. Välkommen till oss på Bygg & Interiör Ale AB! Vår byggfirma har lång erfarenhet inom branschen och kan därmed erbjuda bästa möjliga hjälp. Oavsett hur omfattande hjälp ni är i behov av finns vi här för att ge er hjälpen just ni är i behov av. Kontakta oss redan idag om ni är intresserade av att erhålla vår hjälp med totalentreprenad. Tillsammans lägger vi upp en plan utifrån era önskemål och behov för att göra er idé till verklighet.

FÅ HJÄLP MED EN NYPRODUKTION

Bygg & Interiör Ale AB är en byggfirma belägen i Ale, utanför Göteborg, som har bred och omfattande kompetens inom byggbranschen. Inom företaget har vi över 25 års erfarenhet när det kommer till nyproduktioner och renoveringsarbeten, vilket medför en stor kunskap. Inom byggen med trä är vi specialister och vi samarbetar och tar hjälp av duktiga underentreprenörer. Tack vare vår utgångspunkt i Ale kan vi även hjälpa er i närområdet, bland annat Landvetter med omnejd.

SPECIALISTER INOM NYBYGGNATIONER

Står du eller ditt företag inför ett projekt som involverar en nybyggnation kan ni höra av er till oss för att få den hjälp ni behöver. Som företag har vi kompetens och erfarenhet inom allt som har med en nybyggnation att göra, dessutom är vi certifierade inom trähusbygge. För att kunna ge er all hjälp ni behöver, från start till slut, har vi många nära samarbeten med flertalet duktiga underentreprenörer för rör, el, kakel, måleri och betong. Tveka inte på att kontakta oss om ni har några frågor eller funderingar.

            

Totalentreprenad Landvetter

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Nyproduktion

Monteringshus

Om & Tillbyggnad

Renovering

070-656 13 27      info@biaab.se     Rished 226, 449 50 Alafors