Om oss

VÅR KOMPETENS

Inom teamet har vi en hög kompetens när det kommer till både att bygga helt nytt och renovering. Vårt arbete involverar allt från att bygga från grunden, så kallat monteringshus och lösvirkeshus, till renoveringsarbeten i form av om- och tillbyggnationer. Dessutom kan vi hjälpa till med att lägga golv, montera kök och bygga altan till villor och fritidshus.

VÄLJ OSS MED GOTT SAMVETE

För oss på Bygg & Interiör Ale AB är det alltid viktigt att ta hänsyn till vår gemensamma miljö, något vi tänker på under alla led av våra arbeten. Dels tycker vi inom företaget att miljöproblemen förtjänar att stå högt upp på agendan, dels vill vi att du som kund ska ha möjligheten att välja oss med gott samvete. Miljöfrågan är aktuell när vi köper in nytt material såväl som när vi ska tanka våra bilar.

FRÅN IDÉ TILL VERKLIGHET

Är du i behov av en större renovering eller har du en idé kring nyproduktion? I så fall är du varmt välkommen att höra av dig till oss med dina idéer. På så sätt kan vi tillsammans diskutera idéerna och komma fram till den bästa lösningen för hur vi ska utföra ditt projekt på bästa sätt från idé till verklighet. Enligt oss är en nära dialog det bästa sättet för att tillgodose kundens behov och önskemål. Av den anledningen uppmuntrar vi till en kontakt med oss. Givetvis finns det inga för små eller stora frågor, vi tar samtliga frågor på största allvar. Vi är väldigt stolta över att vi dessutom har kompetenta samarbetspartners, så att det räcker och blir över för att ta samtliga projekt från fröet av en idé till verklighet.

070-656 13 27      info@biaab.se     Rished 226, 449 50 Alafors